top of page

Jane Iredale er grunnleggeren av Iredale Mineral Cosmetics. I 1994 lanserte hun mineralmakeupserien jane iredalejane iredale var den første komplette serien på markedet som ikke bare tok hensyn til farger og konsistens, men også til hva som er bra for huden. Jane hadde lang fartstid innen TV- og filmbransjen der hun så skuespillere og modeller som slet med dårlig hud på grunn av all sminken de måtte bruke. Dette inspirerte henne til å utvikle en makeupserie som gjør godt for huden samtidig som den gir et flott resultat.


Jane Iredale portrett med quote
JaneIredale feirer 30 år med mineralsminke og sunn hudhelse.

30 år med jane iredale

I 30 år har de jobbet for å forbedre skjønnhetsindustrien og dyrket frem et felleskap av kvinner som nekter å inngå kompromisser for huden sin. Siden 1994 har jane iredale vært ledende innen mineralmakeup, og de er stolte av å være en av de reneste seriene på markedet. Filosofien er enkel: produkter av høyeste kvalitet, fri for talkum og andre tettende ingredienser, som samtidig gir pleiende fordeler for huden din.


Som en del av jane iredale 30-årsfeiring får du nå nå 30 % ved kjøp av minimum 2 produkter, slik at du kan oppleve deres prisbelønte makeup selv. Ta del i reisen mot en sunn og strålende hud, og forstå hvorfor jane iredale er det foretrukne valg for kvinner over hele verden.
bottom of page