top of page

Høstens topp tre produkter!


Høsten er her med sin nye friske luft, fargede blader og et skifte i hudens behov. Som årstidene skifter, krever også huden vår tilpasning og spesifikk pleie for å opprettholde balansen. Etter sol sesongen er det essensielt å fokusere på reparering og hydrering. Og mens høst skal gå mot vinter er det også viktig å gi huden beskyttelse for en sterk hudbarriere . Derfor har jeg hentet frem mine topp tre produkter som vil hjelpe deg med å oppnå en sunn og strålende hud i høst. Disse superheltene vil bidra til å bevare din hudhelse og gi deg glød i en tid hvor vi kan begynne å føle oss litt mer "grå og gusten". Så la oss ta en titt på hva disse kan gjøre for din hud!Mine høstfavoritter


~ LIQUID PEELFOLIANT

Dermalogica er kjent for å tilby avanserte og effektive hudpleieprodukter, og nyheten Liquid Peelfoliant er intet unntak. For å oppnå en sunn og strålende hud krever det litt omsorg og regelmessig behandling. Eksfoliering er en av nøkkelingrediensene i en god hudrutine og dette nyskapende produktet er virkelig " glød på flaske". Med sin konsentrasjon av hele 30% syrer og enzymer er dette en hjemmepeel som gir profesjonelt resultat. Den har AHA, BHA, PHA og fytinsyre som sammen jobber mot hudaldring, reduserer pigmentering og minimerer synligheten av porer. Også er den i tillegg enkel å bruke! Etter rens, masserer du den jevnt over og lar den virke i 1-3 minutter før du skyller den godt av. Den er fin som en kur, før en fest, eller å alternere med annen peeling for ekstra forebygging og reparering. Er du ny til bruk av syrer, anbefaler jeg å starte gradvis med denne, men den kan brukes daglig når du har oppnådd toleranse.

~ STABILIZING REPAIR CREAM

Jeg kan oppleve det selv og jeg ser det ofte på kundene mine på benken. Stresset hud, som oppleves for stram, rød, varm og litt "nuppete". Dermalogica Stabilizing Repair Cream er også en nyhet, som jeg har lengtet etter, fordi et slikt formulert produkt trenger vi. Den roer ned huden umiddelbart! Så om du opplever å få litt stresset hud innimellom, eller har en generell sensitivisert hud, er denne perfekt. Ceramider er en viktig del av hudbarrieren vår og mangel på dette, fører til svekket barriere, tørrere og mer sensitiv hud. Stabilizing repair cream hjelper huden med å bygge opp sine egne ceramider, reparere barrieren og styrke huden i dybden for å motvirke sensitivitet. Samtidig er den også fin å bruke for alle som opplever mer tørrhet utover i de kaldere månedene. Anbefaler den også for kundene mine, som tar dypere hudbehandlinger.

~ DYNAMIC SKIN RETINOL SERUM

Å ta vare på huden er en investering i din fremtidige hudhelse og samtidig ønsker vi jo å holde huden ung og glødende så lenge som mulig. Selv om jeg også må legge til at litt linjer er med på å skape et vakkert ansikt. Når det gjelder forebygging og reparasjon mot hudaldring, er Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum det essensielle verktøyet du trenger. Dette banebrytende serumet har et høydosert og hurtigvirkende retinol kompleks som reduserer linjer, forbedrer hudteksturen, minimerer porer og jevner hudtonen. Det som også er så fint med denne - er at du slipper nedetid som retinol produkter ofte kan gi i starten. Allikevel er denne veldig aktiv, så hør gjerne med meg om dette er det rette produktet for deg og hvordan du best starter med det.
Husk at høsten er tiden for å nyte selvpleie og velvære, så ikke nøl med å unne deg noen ekstra pusterom.

Disse tre produktene er mine must-haves for høsten, og jeg er sikker på at du også kan finne en ny must-have.


Så, hva venter du på? Klikk produktene hjem, få de levert på døren og nyt høsten med pleie, varme pledd, en kopp te og duftlys. La oss nyte denne tiden!


Følg meg på instagram @venus.hanna


- Venus Hanna

bottom of page