top of page
IMG_3888.jpeg

La meg inspirere deg!

Med over 20 år som hudpleier har jeg stor kjærlighet for ingredienser og produkter. På lik linje som at vi bytter ut klesskapet etter sesonger, må vi også bytte på hudpleien.

 

Visste du for eksempel at fét hud også må ha fuktighet? Eller at rikere og fetere fuktighetskremer er bra om vinteren og hvorfor? Jeg deler mine topp 3 favoritter hver måned og forklarer deg så klart hvorfor. 

Oktober er en høstmåned. Det betyr at vi kan reparere huden etter sommerens skadelige solstråler og eksfoliere ekstra godt for å forberede huden til den kommende festsesongen. Samtidig trenger huden mye næring for å holde huden sunn og i balanse.

Dette er mine favoritter for høsten!

Og dette er hvorfor!

LIQUID PEELFOLIANT - "kjemisk peel hjemme på badet"

Dette produktet er "glød på flaske" og er en hjemmepeeling som gir profesjonelt resultat. Inneholder effektive konsentrasjoner av syrer som for forebygger, beskytter og reparerer huden. Enkel og bruke samtidig som den behandler huden i dybden og på overflaten. Perfekt som kur, før en fest, eller alterner med annen peeling for ekstra forebygging og reparering.

STABILIZING REPAIR CREAM

Om du opplever å få litt stresset hud innimellom, så er denne perfekt. Dette er en krem som roer ned huden umiddelbart. Nå går vi inn i tørrere tider og da kan huden trenge litt mer næring og beskyttelse. Dette produktet inneholder ingredienser som hjelper huden å bygge opp egne ceramider. I tillegg er denne veldig fin å bruke mellom mer dyptgående hudbehandlinger. 

DYNAMIC SKIN RETINOL SERUM

Jeg elsker retinol og nå er tiden for å bruke denne fantastiske ingrediensen, som reparerer og bygger opp huden. Det som er så fint med denne - er at du slipper nedetid som retinol produkter ofte kan gi i starten. Allikevel er denne veldig aktiv, så hør gjerne med meg om dette er det rette produktet for deg og hvordan du best starter med det.

bottom of page