top of page
IMG_6327.JPG

Februar favoritter!

I den kalde vinterluften er det ikke bare ekstra hyggelig med hudpleie, men også ekstra viktig. Du omgås store miljøforandringer hele tiden. Fra kulde ute il varme inne. Dette er en stor påkjenning for huden, og du kan føle at den er tørr, stram, sensitiv og stresset.

Her er topp tre favoritter i Februar!

Og dette er hvorfor!

SMART RESPONSE SERUM - "leser din huds behov"

Dette intelligente serumet lever virkelig opp til navnet sitt. Det jobber på fire ulike hudtilstander før du selv legger merke til behovet. Det unike ligger i at reparasjonsprosessen blir betydelig raskere. Når du først merker fforandringen, har huden din allerede gjennomgått mikroskopiske forandringer over tid.

Serumet balanserer fuktighetsnivået, redusere inflammasjon og sensitivitet, begrense overaktiv melaninproduksjon/pigmentering, samt minsker skader i huden som kan føre til dannelse av fine linjer.

SUPPLE SKIN KIT - Med nydelig kjølende iceglobes.

Et fantastisk kit - ikke bare fordi det gir deg valuta for pengene og en gratis gave, men også fordi det inkluderer to favoritter innen fuktighet: Circular Hydration Serum, et langtidsvirkende fuktserum som umiddelbart gir intens fuktighet, og Skinsmoothing Cream, som binder fuktigheten i huden og beskytter mot ytre påkjenninger. Denne duoen er en skikkelig "powerduo" for fuktighet.

Den inkluderte gaven, 2x Iceglobes, er fantastiske for å drenerere, redusere hevelser rundt øynene og berolige rødhet og stress i huden. For en ekstra forfriskende effekt kan du la dem ligge litt i kjøleskapet før bruk.

DAILY GLYCOLIC CLEANSER

Dette er min foretrukne morgenrens, primært på grunn av den fantastiske gløden den gir. Denne skånsomme, men effektive og eksfolierende gele-rensen, skummer lett når den blandes med vann og har en herlig duft. Glykolsyre bidrar til å øke cellefornyelsen og jevner ut hudtonen, samtidig som den forebygger og renser tilstoppinger fordi døde hudceller forsvinner raskere fra overflaten. I tillegg inneholder den beroligende og fuktighetsgivende ingredienser. 

 

Happy cleansing!

bottom of page