top of page
Som hudpleier står jeg 100% ved at sminken aldri blir bedre enn hudpleierutinen din. Derfor kan jeg med stolthet presentere deg for sminken til Jane Iredale, hvor hvert eneste produkt er skapt med et mål om å fremheve dine beste trekk, men samtidig fungere som en forlengelse av hudpleierutinen din.

Hudpleiende sminke som er lett å påføre Produktene deres bygger på de reneste og beste ingrediensene, hvor mineraler og plantekstrakter er nøye utvalgt for å skille seg ut på både kvalitet og hudpleiende egenskaper. Mineralpudderproduktene gir deg enkelhet og alsidighet i ett. Med unike formuleringer får du både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett produkt.


Utforsk The Skincare Makeup System, en kombinasjon av primer, foundation og fuktspray skreddersydd for din hudtype. Dette systemet sikrer en naturlig finish og en langvarig makeup som varer hele dagen. Med fokus på både skjønnhet og hudhelse, kan du være trygg på at din makeuprutine vil være enkel, effektiv og bevare din naturlige skjønnhet.God dekkevne med naturlig finish

Baseproduktene til Jane Iredale inneholder finknuste mineraler som gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.


Antioksidanter og vitaminer

Vitaminene og antioksidantene du finner i samtlige produkter bidrar til de hudpleiende egenskapene og forsterker fordelene ved makeupen vår.Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent

Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du kan opprettholde en sunn hud. Jane Iredale har åtte produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler;

  • Amazing Base® SPF20

  • PurePressed® Base SPF20

  • Glow Time® BB Cream SPF25

  • Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15

  • Powder-Me SPF® Dry Sunscreen SPF30

  • Enlighten Plus™ Under-Eye Concealer SPF30

  • HandDrink® Hand Cream SPF15 

  • LipDrink® Lip Balm SPF15Pleiende og beroligende

Sammensetningen av mineraler og planteekstrakter virker pleiende og beroligende på ulike hudtilstander. Titandioksid og sinkoksid vil blant annet roe og redusere rødhet mens sinkoksid er antibakteriell. Vi bruker også en rekke planteekstrakter og oljer som roer og lindrer.


Ikke testet på dyr

Ingen av produktene er testet på dyr og inneholder ikke ingredienser som er testet på dyr. Jane Iredale selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. Jane Iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

bottom of page