top of page

Kjøp- og bruksvilkår

Generelle vilkår

Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos www.venushanna.com. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Selger er:

Navn: Venus Hanna

Organisjons nummer: 925897159

Adresse: Ollebakken 1b, 3215 Sandefjrod

E-post: hanna.harring@gmail.com

Telefon: +4798057083

Kjøper er:

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Registrering

For å handle hos www.venushanna.com må du ha leveringsadresse i Norge (med unntak av Svalbard og Jan Mayen) samt at du må registrere deg hos oss. Registreringen er gratis og uten forpliktelser om kjøp. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Ta godt vare på passordet ditt. Det er din egen sikkerhet slik at ikke uvedkommende skal misbruke din profil. Du bestemmer selv passord når du registrerer deg. 

www.venushanna.com kan ikke inngå avtaler med mindreårige uten foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år og forutsetter at du har en kredittkortavtale med din bank eller ditt kortselskap. Kredittkjøp kan også gjennomføres gjennom Klarna.

 

www.venushanna.com selger kun varer beregnet for privatmarkedet og til eget forbruk. Varer du handler hos oss er derfor ikke ment for videresalg eller bruk til kommersielle formål.

Nyhetsbrev og SMS

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at www.venushanna.com (Behandlingsansvarlig) behandler personopplysninger om deg i form av e-postadresse/telefonnummer. Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake. Dette kan gjøres via egen link i nyhetsbrevet/SMS du mottar, eller ved å ta kontakt med kundeservice. Jeg er informert om og klar over mine rettigheter etter personvernforordningen - for eksempel min rett til å kreve innsyn eller retting av mine personopplysninger.

Adresseendring

Av sikkerhetsmessige årsaker må du selv endre adressen under "Mine adresser" på "Min side". Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard faktura- og leveringsadresse ved fremtidige kjøp, men vil ikke påvirke allerede eksisterende ordre. Vi sender alle pakker til leveringsadressen som er lagret på ordren når vi registrerer din innbetaling. Du velger selv leveringsadresse når du går til kassen. Du har også muligheten til å selv endre leveringsadressen før betaling av ordren eller godkjenning av faktura/samlefaktura. Dette må gjøres via "min side".

 

Betaling

Du kan betale med Vipps direktebetaling, hvilket innebærer at pengene dras fra kontoen din direkte. Sikkert og smidig uten noen avgifter. Krever smarttelefon med Vipps-app og brukerkonto.

Vipps er en mobil betalingstjeneste som lar deg raskt og sikkert overføre penger.

Velg Vipps i betalingsdelen når du bestiller, og hvis betaling gjøres via en PC, blir du sendt til Vipps sin landingsside. Der trenger du bare å bekrefte telefonnummeret ditt og logge på Vipps. Hvis betalingen starter på en mobil, bytter appen automatisk til Vipps. Bekreft betaling i Vipps, og du er ferdig.

Vi må ha registrert innbetaling før vi behandler ordren. Betaling via Vipps følger DNB sine brukervilkår. Les mer om vipps sine vilkår her.

Kundeklubb

En betingelse for å kunne benytte seg av fordelene i vår kundeklubb er at du tillater www.venushanna.com å sende deg E-poster og SMS i forbindelse med markedsføringsaktiviteter. For å få tilgang til medlemsfordelene kreves det at du er innlogget på din kundeprofil. Medlemskapet er aktivt så lenge du måtte ønske og du kan enkelt forandre dine samtykker inne på «Min profil» via «Min side», eller ved å ta kontakt med vår kundeservice.

Populær-produkter

Populær-produkter er noen av våre mest populære produkter per kategori. På disse produktene sammenlignes og justeres prisene jevnlig mot andre autoriserte forhandlere.

Salg- og tilbudspriser
Salgs- og tilbudspriser uten en tydelig sluttdato gjelder så lenge varelageret rekker. I kundeklubben vil også medlemmer få eksklusive medlemspriser i perioder det ikke er salgskampanjer. For å få tilgang til medlemsprisene må du være pålogget din kundeprofil hos oss og samtidig ha akseptert vilkårene i vår kundeklubb.

Dynamisk prising
Deler av vårt sortiment prises dynamisk og prisene kan variere daglig ut i fra markedssituasjonen.

Produktanmeldelser

For å legge igjen en produktanmeldelse kreves det at du har kjøpt produktet og er pålogget din kundeprofil, eller at du går via linken som sendes i egen e-post, 14 dager etter at ordren er gjennomført. 

Vareinformasjon

www.venushanna.com gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger. www.venushanna.com tar allikevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse. www.venushanna.com tar også forbehold om at det av ulike årsaker kan bli tomt på lager. Alle våre produkter kan brukes i Norge. Det følger med bruksanvisning på alle produkter som krever dette. 

"Mine ordre".

Konflikter

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

bottom of page