top of page

Velkommen til mitt hudpleie-hjørnet!

Velkommen til mitt hudpleie-hjørnet - ditt ultimate reisemål for skjønnhets- og hudpleieinspirasjon! Jeg er stolt av å kunne introdusere deg til en verden av strålende skjønnhet og sunn hud.


På min blogg har jeg ett mål; dele kunnskap, erfaringer og ekspertråd som vil hjelpe deg med å oppnå den sunne, glødende huden du alltid har drømt om. Jeg tror på at skjønnhet starter med en sunn hudpleierutine. Da er det desto viktig med en forståelse for huden, hvilke produkter som fungerer på hva og hvordan du best kan ta vare på huden din.


100% sertifisert Dermalogica Expert

Jeg, Hanna Harring, har 20 års erfaring innenfor hud og skjønnhet. Jeg kan med hånden på hjertet si at hudhelse er min passion og må enda klype meg litt i armen for at jeg kan leve ut drømmen min som hudterapeut og Dermalogica Expert.


Hva kan du forvente?

I hudpleie-hjørnet kommer jeg til å dele regelmessig artikler, guider og tips om alt fra hudpleierutiner til naturlige og dyptvirkende behandlinger, produktanmeldelser og de siste trendene innen skjønnhetsverdenen. Uansett om du er nybegynner, erfaren, ung eller voksen, så er visjonen min at denne bloggen skal være din kilde til pålitelig informasjon, inspirasjon og veiledning.


Velkommen til Venus Hanna - hvor skjønnheten starter med omsorg!


- Venus Hannabottom of page