top of page

Hudpleiens party-prep November!


For hudpleie-elskere er November-måned dedikert til forberedelse for kommende festsesong. Vi utnytter den kalde og mørke tiden til å rette oppmerksomheten mot neste måneds festligheter. Vi ser allerede frem til arrangementer og hyggelige kvelder, og i den anledning ønsker vi å skinne. Den mest effektive måten å forberede huden for sunn glød er gjennom peeling og god hudpleie.


Dermalogica tilbyr peelinger med aktive ingredienser, som alle virker i dybden og passer til ulike behov. I forbindelse med dette får du nå 20% på alle eksfolianter fra Dermalogica.


Peeler du huden minst 1 gang i uken?

  • Ja

  • NeiNovember favoritter fra Dermalogica: all peeling


En maske som peeler og fukter samtidig. Når døde hudceller samler seg på hudoverflaten kan huden føles stram, tørr, strukturert og få et grått utseende. Eksfoliering og fuktighet er nøkkelen til sunn hudhelse. Bambuskulene i produktet forbereder huden til at tilført fuktighet trenger dypere ned i hudlagene. OBS! Nå er siste mulighet til å sikre seg denne favoritten før den utgår av sortimentet.Hjemmepeeling med profesjonell styrke. Flytende konsistens som smøres på renset og tørr hud. Glatter ut fine linjer, minimerer synlighet av porer og jevner ut hudtonen.

Eksfoliering med skrubbekorn som kombinerer fysiske og kjemiske eksfolianter for å jevne ut hudstrukturen og bidra til økt opptak av vitaminer, som virker forebyggende mot aldringstegn.


Dermalogicas sterkeste peeling, som gir optimale resultater uten nedetid. Dette er en effektiv peeling-kur som bekjemper aldringstegn. Dette er en av mine favoritter i november!


Peeling med salisilsyre som fjerner døde hudceller og gir umiddelbar jevnere og glattere hudoverflate.


En havrebasert peeling som er skånsom mot huden, mens den gir peeling og fuktighet.


Aktiv peeling som beskytter, dyptrenser og eksfolierer godt, og samtidig beskytter huden mot ytre miljøfaktorer.Party-prep fra Jane Iredale: øyne og bryn! NÅ 20%


Brynsgele som holder brynene på plass, gir fylde, form og langvarig hold.


En mascara med 98% rene ingredienser som gir næring til vippene og kraftig farge.


En presis brynspenn med spiss tupp, som gir en presis look og hårstrå effekt.


En brynspenn som gir form, fyllfarge og definisjon til brynene.Nå har du sjansen til å benytte deg av tilbudene fra Dermalogica og Jane Iredale. Disse tilbudene gir deg mulighet til å skjemme deg bort med hudpleie som oppnår sunn hudhelse og gjør, samt sminke som gir deg et definert utrykk og løft i ansiktet. Ikke gå glipp av muligheten til å forberede deg på desemberfestlighetene.Se mer og følg meg på instagram @venus.hanna


- Venus Hanna

bottom of page