top of page
Hva er dobbeltrens og er det nødvendig? Dobbeltrens er så enkelt som at du renser huden to ganger ~ først med en oljebasert rens og deretter med en foretrukket rens. Dobbeltrens bidrar til å rense huden optimalt og skape det beste utgangspunktet for hudpleierutinen din.

Rensing av ansiktet tar ikke lang tid. Faktisk viser undersøkelser fra Dermalogica at det tar ca. 20 sekunder på å rense ansiktet med ansiktsrens. Dette er ikke nok til å fjerne alt som fester seg i ansiktet i løpet av en dag. Renserutine med kun én rens kan føre til at overflødig talg, olje, sminkerester og forurensing ligger igjen på huden og skaper irritasjoner, betennelser eller utvikler krevende hudtilstander. Prosessen med dobbeltrens gir det neste produkter du påfører muligheten til å trekke dypere inn i huden og samtidig klargjøre huden for absorbering av aktive ingredienser.


Hvordan rens bør jeg bruke?

Å rense to ganger med samme renseprodukt betyr ikke nødvendigvis at du har dobbeltrenset. Slik jeg nevnte innledningsvis trengs det først en oljebasert rens som første rensesteg. Oljebaserte renser passer for alle hudtyper og smelter raskt gjennom sminke, solkrem og forurensning, noe som etterlater huden renere sammenlignet med vannbaserte renser og sminkeservietter.Dermalogica sine oljebaserte PreCleanse er første steg i en dobbeltrens og er utviklet for å bryte ned og løse opp olje for en dypere rengjøring. Renseproduktet bidrar også til å styrke hudbarrieren, myke opp huden og lar de målrettede ingrediensene i din neste rens og andre hudpleieprodukter i din rutine jobbe mer effektivt for å gi deg de resultatene du ønsker.Hvordan dobbeltrense?

Er du usikker på hvordan du skal føre inn dette i din rutine? Her er noen enkle steg:


Steg 1: Påfør PreCleanse eller Micellar Prebiotic PreCleanse med tørre hender, over tørt ansikt og øyne. Dette produktet vil tiltrekke og bryte ned overflødig olje og smuss, og samtidig fjerne sminke. Deretter fukter du hendene og fortsetter å massere ansiktet til rensen får en lett melkeaktig konsistens. Skyll av med lunkent vann.


Steg 2: Vask ansiktet med din foretrukne rens fra Dermalogica for å fjerne gjenværende urenheter og for å behandle din underliggende hudtilstand. Resultatet blir en grundig og dyp rens av ansiktet som gir deg daglig sunn hud.Happy doublecleansing,

~ Venus Hanna


bottom of page