top of page
Din hud fortjener det beste, og en av de viktigste tingene du kan gjøre for å ta vare på den, er å beskytte den mot skadelige solstråler. Men visste du at ikke alle solkremer er skapt like? Det er derfor viktig å finne den solkremen som passer ditt bruk, din hud og dine preferanser. Uansett om du trenger ekstra fuktighet, en matt finish eller en beroligende effekt, kan jeg tilby den perfekte solkremen for akkurat din hudtype og dine spesifikke behov.

Ønsker du å jobbe mot aldring og beskyttelse av huden så er Dynamic Skin Recovery SPF50 den ultimate anti-age fuktighetskremen. Dette er et 3-i-1 produkt som fukter huden og beskytter mot solen, kontrollerer triggere som fører til aldring og reparerer linjer og andre aldringstegn med avanserte peptider.
For deg med sensitiv hud er Invisible Physical Defense SPF30 en lett solkrem med fysisk filter som gir høy solbeskyttelse samtidig som den ikke irriterer huden ved at den legger seg som et usynlig slør på huden. Et bioaktivt kompleks virker lindrende på huden og bidrar til å redusere skader fra UV-stråler, inkludert rødhet og tørrhet. Solkremen passer til alle hudtyper, særlig sensitiv hud.
Hvis du ønsker glød og en solkrem med primer effekt vil du like Porescreen SPF40 godt. Dette er en multifunksjonell solkrem som glatter ut linjer, reduserer synligheten av porer og ujevnheter i huden. Formelen gir huden en primer-effekt med feilfri finish som er et perfekt underlag før sminke. Solkremen gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.
Powerbright Moisturizer SPF50 er en daglig fuktighetskrem som gir deg beskyttelse mot hyperpigmentering. Fuktighetskrem som beskytter huden mot den største årsaken til både aldringstegn i huden og hyperpigmentering: nemlig solen. Den reduserer i tillegg eksisterende pigmentering og gir fukt og pleie til huden. 
Er du mye aktiv, utendørs eller i vannet? Protection Sport SPF50 er ekstra vannresistent i opptil 80 minutter, er lett å påføre og kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Perfekt til sportslige aktiviteter eller vannlek i solen. Den lette formelen bidrar til å motvirke fuktighetstap ved soleksponering.
Fukt, glød og beskyttelse får du med Prisma Protect SPF30, som forøvrig kan ses på som solkremen som gjør alt: den fukter huden, beskytter mot forurensning og ikke minst mot skadelige solstråler. I tillegg inneholder den aktive ingredienser som gjør at huden din gløder litt ekstra. Perfekt å bruke under sminke for å preppe huden som en primer, og en favoritt for å opprettholde en god, daglig hudhelse.
SkinPerfect primer SPF30 er et allsidig produkt som gir deg primer, solbeskyttelse og behandling av hudaldring i det samme. Solkremen glatter ut fine linjer, lysner hudtonen og gir det beste utgangspunktet for en jevn makeup. Fysisk solbeskyttelse som passer alle hudtyper, også den sensitive. Inneholder perlepulver og naturlige mineraler som gir en synlig glød og et hint av farge.
Happy smøring,
Venus Hanna

bottom of page