top of page
Det er morsdag hvert år og det er ingen unntak denne søndag. Morsdag er en dag med fantastisk mulighet til å hylle alle mammaer ekstra mye. En mor er ikke bare en mamma, men en superhelt! Du står stødig gjennom alle stormer, viser en utrolig styrke når det trengs, og setter alltid andres behov først ~ en skikkelig bjørnemamma. Derfor dedikerer jeg dette innlegget til deg. Du, som mor, fortjener ikke bare rosende ord, men også bjørneklemmer og mange hurra-rop!

Å være mamma er en fulltidsjobb. En fulltidsjobb som er underbetalt og konstant overtid. Men samtidig den viktigste rollen på arbeidsplassen (hjemmet) og den beste lederen for hele flokken. Jeg vil gi deg noen tips og triks som kan gjøre det litt lettere når tidsklemma sniker på.


~ For hovne øyne, som trenger mer søvn. Søvnløse netter er heldigvis noe som kommer og går. Men prøv dette for de nettene hvor skjønnhetssøvnen uteblir, du føler deg hoven i ansiktet og puffy under øynene:

  1. Drikk et stort glass med vann.

  2. Gjør en drenerende massasje med hendene eller GuaSha-stein fra midten av ansiktet, til øret og ned halsen.

  3. Bruk avkjølte Iceglobes.


Jeg har to lifesavers for mine trøtte morgenøyne. Stress Positive Eye Lift er en kjølende og avstressende øyemaske du kan sove med om natten. Denne kan også brukes som et vanlig øyeprodukt både morgen og kveld, eller som en mer intensiv maske for ekstra pleie og avslapning. Mens Awaken Peptide Eye Gel er en drenerende og fuktighetsgivende øyegelé, som inneholder koffein og gir dermed et mer våkent uttrykk om morgenen.


Voksen dame påfører øyekrem.
Avkjølende og drenerende øyeprodukter er avgjørende for å vekke slitne og trøtte øyne.

~ For en hverdagshelt med alt for mye å gjøre, kan det være utfordrende å holde de vanlige rutinene gående til en hver tid. Når huden føles grå og gusten, kan disse tre tipsene hjelpe:


  1. Eksfoliér huden grundig 1-2 ganger i uken for å fjerne tørr og død hud. For eksempel med Daily Milkfoliant.

  2. Påfør vitamin C i form av serum for å tilføre huden masse antioksidanter, beskyttelse og glød. Jeg anbefaler BioLumin-C Serum.

  3. Tilfør huden masse fuktighet for å styrke og hydrere huden. En bestselger er Skin Smoothing Cream.


Disse produktene kan være gode løsninger for å gi huden din den ekstra omsorgen den trenger når du føler deg litt grå og gusten.Voksen dame påfører ansiktsprodukter
3 hudpleie-tips mot grå og gusten hud, for tidsklemma i hverdagen.


~ Noen dager (les: de fleste dager) trengs det en rask oppfriskning, uten mange steg. Det beste du kan gjøre for huden da er å bruke hudpleiende sminkeprodukter som er enkle å påføre.


The SkinCare MakeUp System er sminke som er lett å påføre, gir deg en flawless finish og samtidig virker pleiende på huden. Selve konseptet er fra Jane Iredale og systemet består av tre enkle steg.


Et all-around produkt er Glow Time Blush Stick: en kremet, multifunksjonell blush-stick med naturlig glød og farge. Disse er perfekte for touch-ups når du er på farten, og de kan brukes som blush, øyenskygge og til og med på leppene! En allsidig løsning som er perfekt for travle dager.~ Bruk den tiden du har. Det er ikke alltid så lett å følge kvelds- eller morgenrutinen akkurat når du legger deg eller våkner. Noen ganger er det bare ikke mulig. Så selv om de beste resultatene oppnås med daglige rutiner. Er det faktisk godt nok i perioder, at du bare får benyttet deg av de få minuttene du har tilgjengelig, uansett når på døgnet det er. Husk - litt er alltid bedre enn ingenting.


Og avslutningsvis - hvis ingen har sagt det til deg i dag:

~ du er vakker

~ du er sterk

~ jeg heier på deg


Alle produktene over kan også brukes av deg som snart skal bli mamma 💕


Klem fra meg

Hanna


bottom of page